| Poligon Krivolak | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Značka PV Broj komentara : 21573 REPUTACIJA : 568 Član od : 2012-10-30 Dob : 49
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 02.08.14 16:56 | |
| - @stari FAZAN (citat):
- sad ce biti ... strasnih KRITIKA i generalstabaaaaaaaa...ali ovo je .... strava !!!
Neće bit nikavih strašnih kritika nego budi uviđavan prema svima koji su na ovom forumu, te smanji horizontalnu dimenziju slika na 800. I drži se toga za ubuduće. U visinu može više. |
|
 | |
Matrix Poručnik

Orden za VZ Broj komentara : 2436 REPUTACIJA : 147 Član od : 2011-04-23
Dalmacija i šire - PROM-3
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 02.08.14 17:54 | |
| - @humka83 (citat):
- sve se mjenja pa i drvo raste ali na ovom Krivolaku fakat je vrijeme stalo i neraste drvo, kao da je jucer bilo isto ovako cak se vidi i poznati teren gdje se vrsi bojevo gadanje od pojedinacnog do bataljunskog sa10 - 12 tenkova
Dugo nisam pročitao ovako kratak ali istinit post - imaš + iza ponoći. ..jeli netko primjetio o kakvim se vozilima radi na Maxovim slikama,samo da ne odemo u off.. _________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ......  |
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 02.08.14 18:48 | |
| - @Matrix (citat):
- ..jeli netko primjetio o kakvim se vozilima radi na Maxovim slikama...
Njemački oklopni transporter TM-170 Hermelin: Ima ARM svašta toga,... dobili...  |
|
 | |
humka83 Mladji Vodnik

Broj komentara : 370 REPUTACIJA : 9 Član od : 2013-01-09
 | |
 | |
stari FAZAN Vodnik I klase

Broj komentara : 568 REPUTACIJA : 27 Član od : 2013-12-11
JUZNA AUSTRALIA, ADELAIDE
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 13:12 | |
| na ovom sjatu tinpic nema onog mjesta gdje se slika re-sajzuje... i to je sad problem... ???
zna li neko kako da ovo rijesim ??? |
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 13:16 | |
- zna li neko kako da ovo rijesim ???
Već sam ti poslao PP, a šaljem opet. |
|
 | |
lacoš Kapetan I klase

znacka PV Broj komentara : 4111 REPUTACIJA : 16 Član od : 2012-12-07
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 13:20 | |
- na ovom sjatu tinpic nema onog mjesta gdje se slika re-sajzuje...
i to je sad problem... ???
zna li neko kako da ovo rijesim ???
Ako smobitela prebacuješ u komp.,smanji je ne komp.prije nego stavljaš na forum.Otvoriš sliku,gore imaš IMAGE,otvoriš pa Resize.Odabereš 800x600,OK.Nakon toga File, te Save.Potvrdiš i imaš spremljenu sliku u odgovarajučem formatu. Pozdrav za gljivara iz Australije  _________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
|
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 13:25 | |
| - @lacoš (citat):
- Odabereš 800x600, Ok.
Za okomite slike koje su 'u visinu' treba se malo više 'zezat'. Ovako će im visina bit 600, a horizontala dosta manja od 800, pa mogu ispast premale. Mogu se zarotirat za 90, smanjit, ispravit, pa postavit. |
|
 | |

| Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 13:36 | |
| evo ovako... ja sam nasao da slika kad se otvoriu programu zvanom : PAINT ima neke brojeve dole...to su valjda PIXELI...
E SAD ...DALI SE TI TVOJI mAX BROJEVI ODNOSE NA TE ISTE MJERNE JEDINICE ??? / JER AKO JE TAKOJA IH MOGU U MOJOJ ARHIVI SMANJITI SA KOMANDOM RESIZE.. JER KAO STO SAM REKAO ONAJ SERVER TINYPICS nema komandu za mjenjae velicine...
pozdrav |
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 13:38 | |
- JER KAO STO SAM REKAO ONAJ SERVER TINYPICS nema komandu za mjenjae velicine...
pozdrav
Ima tu 'komandu'. Zašto ne otvoriš već dvije PP koje te čekaju? |
|
 | |

| Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 13:47 | |
| evo primjera ...smanjio sam na 50 % sto je dalo neki 520 sa 800 tih pixela... pa da vidimo sad..Generali se skoro vide kako piju kafu u sklonistu...a HUMKE se sjeca svega vjerujem... he he...   " /> |
|
 | |

| Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 14:03 | |
| POZDRAV Max !!! POZDRAV Lacos !!! Dugo me nije bilo ... a nemam ni neku valjanu ispricnicu. Kaze doktor ljubav jeste bolest ali nije u njegovom PRIRUCNIKU KATEGORIZIRANA JASNO pa nemos dobit nikakvu ispricnicu... he he ... (*jebes doktora koji ne zna sta je prava BOL !) he he.... / Lacos !!! Gljive zavrsile...OVDJE JE SAD STRASNO ZIMA 1 stepen Celzijusa bilo jutros... ali kasnije skocilo jer je bilo sunca... ali zadnjih mjesec dana... uzas vjetar kise oluje... KOMA... bilo GLJIVA dosta... ali nista nisam susio... dosta podijelio drugarima... i slikao sam malo jer sam izgubio staru kameru... * sto je ispalo dobro... jer me natjeralo da kupim ovaj mnogo bolji telefon sa kamerom... / Uglavnom evo pokusaj SLIKA br 2. smanjena mojom metodom. Max ??? Da li je ovo dobra velicina ???  / POZDRAV SVIMA
stari FAZAN: komentar modifikovan dana: 04.08.14 14:23; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
 | |

| Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 14:21 | |
|  evo malo sam se zabavio oko obilaska one nase prije spomenute GENERALSKE LOZE... sklonista ...i osmatracnice... ko zna ima li igdje koja od onih soljica za kafu ... tu negdje po kakvim tamnim zaboravljenim kutevima i skrovitim magacinima kojih vjerujem ima ispod zemlje oko te omatracnice. Da nam je sada doci tajno, i ...bez da iko zna,... i tu u sklonistu ... nocu ...kad nema nikoga ... uz Camping kuhalo skuhati jednu dobru kafu i na rostilj baciti kakve cevape... pa koja flasa vina extra ... ...i provesti vece uz price IZ vojnickih dana... Ehhh.... pa dodje jos i ekipa sa Makedonske Granice... ZAGORAC vucijaka umiri i ostavi na nocnoj strazi tu ispred bunkera... eee kakvo bi to nezaboravno vece bilo ... A UJUTRO ... teleportiramo se na brzaka u nase uobicajene krajeve planete... u auto i na posao... uh sto vata brzo ova domaca ...majku joj...
stari FAZAN: komentar modifikovan dana: 04.08.14 14:39; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
 | |
ZAGORAC GENERAL ARMIJE u rezervnom sastavu

Orden za VZ
Značka PV
Služba Sigurnosti / Bezb(j)ednosti Broj komentara : 3452 REPUTACIJA : 964 Član od : 2012-02-13 Dob : 54
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 14:26 | |
evo malo sam se zabavio oko obilaska one nase prije spomenute GENERALSKE LOZE... sklonista ...i osmatracnice...
ko zna ima li igdje koja od onih soljica za kafu ... tu negdje po kakvim tamnim zaboravljenim kutevima i skrovitim magacinima kojih vjerujem ima i ispod zemlje oko omatracnice.
Da nam je sada doci tajo, bez da iko zna,...i tu u sklonistu ... nocu ...kad nema nikoga ... uz Camping kuhalo skuhati jednu dobru kafu i na rostilj baciti kakve cevape... pa koja flasa vina...i provesti vece uz price IZ vojnickih dana... Ehhh.... pa dodje ekipa sa Makedionske Granice... eee kakvo bi to nezaboravno vece bilo ...
A UJUTRO ... teleportiramo se na brzaka u nase uobicajene krajeve planete... u auto i na posao...
uh sto vata brzo ova domaca ...majku joj...
Da, bilo bi. Tebi lijepi pozdrav i nadoknadi to što si dosad "krivinašio"! |
|
 | |

| Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 14:48 | |
| he he .... tu si ZAGORAC sunce ti zarko !!! / kako si ti ? kako je kod tebe u gradu i inace ? eto sam te zamislio bas u ovoj malo pricici gore ...hehe ! / jesi vidio kako su nam izostrili vidike sa tim novim kamerama !!!  pozdrav |
|
 | |
ZAGORAC GENERAL ARMIJE u rezervnom sastavu

Orden za VZ
Značka PV
Služba Sigurnosti / Bezb(j)ednosti Broj komentara : 3452 REPUTACIJA : 964 Član od : 2012-02-13 Dob : 54
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 14:53 | |
| |
|
 | |
Gringo Kapetan

Broj komentara : 3758 REPUTACIJA : 80 Član od : 2011-09-29
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 15:42 | |
| Možda nađe i tvoju garavušu!!!!  _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |

| Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 16:25 | |
|   razmisljam sta li su ove rupe u ovakvim redovima napravljene ispred Cuke... ??? to ve Humke da zna sigurno ? |
|
 | |
sasa staza Podporučnik

Medalja za VZ
Značka PV Broj komentara : 1269 REPUTACIJA : 39 Član od : 2013-02-06
Svuda po malo
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 16:54 | |
| |
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 17:58 | |
| |
|
 | |
humka83 Mladji Vodnik

| Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 20:43 | |
| - stari FAZAN pozdrav, ovo mi se jako dopalo o tvojim mastanjima i boravaku na Krivolaku, nebi imao nista protiv da se ekipa okupi pa ponovno logorovanje, ponavljam tu vise i ne raste drvece, to je pustara koju sam iskreno proopuzao velikim dijelom u svim smjerovima tako kad bi ispao iz aviona snasao bi se jos i dan danas, toliko cistine je ostalo kao da cujem svaku komandu \"atomski s desna pa lijeva ", "ukopavaj se", nemas alata trcecim korakom 10- km do logora tik uz Vardar pa nazad izmoreni kopaj, krampaj do u nocc i tako skoro svaki dan. Ovo su rovovi vjerojatno za lezeci polozaj tocno se nalaze ispod cuke da nebi sta promaklo visokim oficirima pa tako se nastavlja napad u smjeru zapada cca 3 km dok tenkovi razaraju brdo ispred nas na udaljenosti od 5 - 10 km, ili su mozda zasadili koje drvo nakon toliko godina, zato predlazem nasim generalima da pod hitno odputuju do Krivolaka da posnime i zaljepe ovdje snimku, mislim da raspolazu vec tolikim sredstvima da to mgu nama priustiti. (citat):

razmisljam sta li su ove rupe u ovakvim redovima napravljene ispred Cuke... ??? to ve Humke da zna sigurno ?
|
|
 | |
semsudin Podporučnik

Medalja za VZ
Značka PV Broj komentara : 1356 REPUTACIJA : 83 Član od : 2013-03-11 Dob : 50
GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 21:23 | |
| Zna li netko na koliko se je km dužine i širine prostirao poligon za gađanje ,KRIVOLAK, |
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 22:07 | |
| - @semsudin (citat):
- Zna li netko na koliko se je km dužine i širine prostirao poligon za gađanje ,KRIVOLAK,
Punoooooo!!!  _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 22:22 | |
| - @semsudin (citat):
- Zna li netko na koliko se je km dužine i širine prostirao poligon za gađanje ,KRIVOLAK,
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=22212852137&id=9&setIzdanie=22512 Iz članka: Со површина од над 1.200 квадратни километри, полигонот зафаќа речиси пет отсто од вкупната територија на државата и е одлична можност за извор на пари на македонската војска. S površinom od oko 1.200 kvadratnih kilometara, poligon zauzima gotovo pet posto ukupnog teritorija zemlje, te je velika prilika za izvor novca za makedonsku vojsku. |
|
 | |
humka83 Mladji Vodnik

| Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak 04.08.14 22:47 | |
| - @Max Blitz (citat):
- semsudin pozdrav, neznam dali je bila tocna informacija u moje vrijeme boravka nam je receno da je 60 x 40 km a dali je smanjen ili povecan za potrebe NATO-a neznam, istina je da je bio veliki ako ne i najveci teren za uvjezbavanje u ondasnjoj drzavi pa i na balkanu. Ako ima netko mozda tocnije informacije neka skobodno napise. LP (citat):
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=22212852137&id=9&setIzdanie=22512
Iz članka:
Со површина од над 1.200 квадратни километри, полигонот зафаќа речиси пет отсто од вкупната територија на државата и е одлична можност за извор на пари на македонската војска.
S površinom od oko 1.200 kvadratnih kilometara, poligon zauzima gotovo pet posto ukupnog teritorija zemlje, te je velika prilika za izvor novca za makedonsku vojsku.
|
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: Poligon Krivolak  | |
| |
|
 | |
| Poligon Krivolak | |
|