| VMA BEOGRAD | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
sine-valter Gušter

Broj komentara : 29 REPUTACIJA : -2 Član od : 2012-12-15 Dob : 49
BUJE ISTRA
 | Naslov komentara: VMA BEOGRAD 08.01.13 12:41 | |
| DALI IMA NETKO DA JE SLUŽIO U POMOČNOJ ČETI NA VMA 87/88 NEKA SE JAVI ! |
|
 | |
dpuric GENERAL JNA - Zam(j)enik Načelnika GŠ

Orden za VZ
Pravna Služba Broj komentara : 3336 REPUTACIJA : 561 Član od : 2012-10-22 Dob : 51
Kraljevo
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 10.01.13 14:51 | |
| Kako je bilo biti vojnik na VMA. Verovatno debela hladovina |
|
 | |
Stazio GENERAL JNA NAČELNIK GŠ Administrator

Medalja za VZ Broj komentara : 5158 REPUTACIJA : 567 Član od : 2012-11-24 Dob : 50
HN
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 10.01.13 15:04 | |
| - @dpuric (citat):
- Kako je bilo biti vojnik na VMA. Verovatno debela hladovina
Sigurno su ih sestre maltretirale.  |
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Značka PV Broj komentara : 21582 REPUTACIJA : 568 Član od : 2012-10-30 Dob : 49
Zagreb
 | |
 | |

Orden za VZ
Pravna Služba Broj komentara : 3336 REPUTACIJA : 561 Član od : 2012-10-22 Dob : 51
Kraljevo
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 10.01.13 15:34 | |
| Ma mora da je tamo dosao preko debele veze... |
|
 | |
sine-valter Gušter

BUJE ISTRA
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 12.01.13 14:41 | |
| Baš mi je drago da ima komentara na tu temu . Eto iz Đjorče Petrov iz Skoplja preko otkomande sa Maršal Tita uvijek iz Skoplja stigao sam u prekomandu na vma . Ne nisam imao debelu vezu nego ogromnu sreču jer iz matične kasarne su mi spremali otkomandu po kazni na karauli kao kuhar u ĐervđelijI . To sam saznao kada sam došo u moju četu po stvari . Tamo su skoro svi bili iznenađeni a neko je bio i ljut na mene pogotovo moj čato koji lično on me bio prijavio mom kapetanu za neko sranje što sam bio napravio tražeči od njega najstrožu kaznu . Moja je sreča bila da jedan dan u kasarni stigao je jedan kapetan koji iz moje čete tražio vojnike koji su završili konobarsku školu radi posluživanje u Maršalku oficire gdje se održalo velika manevarska oficirska manevra . Pošto sam ja imao več tri lijetne sezone iskustvA odredili su mene da poslužujem tih dvadeset dana glavni stol gdje su bili svi glavni oficiri a između njih i general te oblasti general major Života Avramović . On na kraju mi je rekao da je jako zadovoljan sa uslugom i rekao da čemo se još vidjeti ma da ga ja nisam nikad više vidio ali me nagradio sa prekomandom na vma . To je moje razmišljanje jer tačno nikad nisam zaznao . Tamo kad sam došao nisam mogao vjerovati mojim očima . Koliko lijepih cura ne samo u kuhinji nego i sestre i doktorice da se čovijek ne vrati kući . A da vam ne pričam od jela i pića . biftek , ramstek , jagode , šampite , krempite ,heineken , car lazar i carica milica i sve ostalo . kuhalo se i za Mamulu , za ne vjerovat !!! Eto tako malo o meni ! Pozz !
|
|
 | |

Medalja za VZ Broj komentara : 5158 REPUTACIJA : 567 Član od : 2012-11-24 Dob : 50
HN
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 12.01.13 14:53 | |
| |
|
 | |
Boske Zastavnik I klase

Broj komentara : 900 REPUTACIJA : 18 Član od : 2012-10-28 Dob : 54
Austrija
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 12.01.13 15:36 | |
| E ja da sam slučajno došao u prekomandu u tu VMA ili bih se prokurvao ili bih završio vojni rok sa 150 kg tjelesne težine  _________________ Živjeti znači boriti se
|
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 12.01.13 17:42 | |
| - @sine-valter (citat):
- Tamo kad sam došao nisam mogao vjerovati mojim očima . Koliko lijepih cura ne samo u kuhinji nego i sestre i doktorice da se čovijek ne vrati kući . A da vam ne pričam od jela i pića . biftek , ramstek , jagode , šampite , krempite ,heineken , car lazar i carica milica i sve ostalo . kuhalo se i za Mamulu , za ne vjerovat !!! Eto tako malo o meni ! Pozz !
 Ti si neki provokator Sine Valter! Želiš da nam sline cure sad! I da poželimo obnovit Jugoslaviju i JNA, da bismo mogli opet ić služit JNA i tražit vezu za bit gdje si ti bio!! |
|
 | |
sine-valter Gušter

BUJE ISTRA
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 13.01.13 9:18 | |
| jel vi znate kakve su bile muke svaki božiji dan lutat po beogradu do ponoči i više ili gledat te nogometne utakmice pogotovo one međunarodne , strašno nešto ali to zahvaljujuči mog starog zastavnika i dva civilna kuhara na vma ! |
|
 | |

HN
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 13.01.13 11:38 | |
- jel vi znate kakve su bile muke svaki božiji dan lutat po beogradu do ponoči i više ili gledat te nogometne utakmice pogotovo one međunarodne , strašno nešto ali to zahvaljujuči mog starog zastavnika i dva civilna kuhara na vma !
Vjerovatno ti je bilo najteže izdržati cijelo radno vrijeme na VMA, trebali ste raditi svaki drugi dan a ne da vas ovako maltretiraju.  |
|
 | |

Orden za VZ
Kraljevo
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 13.01.13 11:51 | |
| sine-valter E jesi se brate namucio, nama sta |
|
 | |
Boske Zastavnik I klase

Broj komentara : 900 REPUTACIJA : 18 Član od : 2012-10-28 Dob : 54
Austrija
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 13.01.13 11:55 | |
- jel vi znate kakve su bile muke svaki božiji dan lutat po beogradu do ponoči i više ili gledat te nogometne utakmice pogotovo one međunarodne , strašno nešto ali to zahvaljujuči mog starog zastavnika i dva civilna kuhara na vma !
Evo već imam suze sažaljenja u očima  _________________ Živjeti znači boriti se
|
|
 | |

Orden za VZ
Kraljevo
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 13.01.13 12:06 | |
| sine-valter Pa jeli bilo sta koristi od tih silnih zenski na VMA. Daj malo nam zagolicaj mastu. Znas da je tada Desanka bila glavna vojnicka ljubavnica. |
|
 | |

HN
 | |
 | |
sine-valter Gušter

BUJE ISTRA
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 13.01.13 13:06 | |
| pričaču vam sad žurim moram u slovenji sa porodicom , večeras kad se vratim ! |
|
 | |
missar Stariji vodnik I klase

Broj komentara : 742 REPUTACIJA : 54 Član od : 2012-05-21 Dob : 64
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 13.01.13 23:38 | |
- pričaču vam sad žurim moram u slovenji sa porodicom , večeras kad se vratim !
sine-valter, ako si zaboravio kako izgleda VMA , da se podsetiš. Jest da ti je bilo lošeeee .......  . Ostale su uspomene. Pozdrav  |
|
 | |
East&West Poručnik

Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik Broj komentara : 2643 REPUTACIJA : 191 Član od : 2012-11-06 Dob : 62
BG-RU
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 14.01.13 0:43 | |
|
East&West: komentar modifikovan dana: 15.01.13 19:30; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 14.01.13 0:46 | |
| Ovo je aktualna ploča..... Stoji li i danas? |
|
 | |
East&West Poručnik

Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik Broj komentara : 2643 REPUTACIJA : 191 Član od : 2012-11-06 Dob : 62
BG-RU
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 14.01.13 0:55 | |
| - @Max Blitz (citat):
- Ovo je aktualna ploča..... Stoji li i danas?
Naravno da stoji i danas, evo još nešto:  ,  |
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 14.01.13 0:59 | |
| Vidim ja, svi se pomamili za ovim što je Sine-Valter ispričao... VMA pravi hit u JNA... Nisam sasvim upoznat, još je pod vojskom? |
|
 | |
East&West Poručnik

Prva Petol(j)etka
BG-RU
 | |
 | |
missar Stariji vodnik I klase

Broj komentara : 742 REPUTACIJA : 54 Član od : 2012-05-21 Dob : 64
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 14.01.13 1:47 | |
| - @Max Blitz (citat):
- Vidim ja, svi se pomamili za ovim što je Sine-Valter ispričao...
VMA pravi hit u JNA...  Nisam sasvim upoznat, još je pod vojskom?
Da, vojna bolnica i u sastavu je Ministarstva odbrane.Inače je otvorena za sve građane, a od pre par godina je integrisana u republički zdravstveni sistem i leči oko 40% civilnih osiguranika. Centar za hitnu pomoć VMA, dežurna je hitna služba i za građane. Bez ove saradnje teško bi preživeli. Mada, iskreno nije ono što je nekad bila, ali su u svakom pogledu ispred svih civilnih bolnica u Srbiji. Kod njih se zna za red, a kod ostalih.....   |
|
 | |
sine-valter Gušter

BUJE ISTRA
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 14.01.13 7:04 | |
| evo ljudi da vam ispričam nešto ! istina radio sam kao magarac tamo . zamislite morao sam ustat u pet i pol istuširat se fino pročitat novine od mog zastavnika , popit kavu i u šest i pol na posao . radio sam do deset ujutro . dijelio sam po katovima tj po rajonima sokove , jogurte i mineralnu vodu obučen u bijelo kao pravi doktor . na rajonu opekline je bila jedna sestra koja mi prala i peglala veš a ja njoj sokove za njenu decu kako je znala reč . nije bila loša , otišao sam i kod nje kuči na ručak stvarno dobra fanilia . tako da u deset i pol sam znao otić jest tamo sa doktorima a niko nije imao čin ispod majora i u jedanaest sam več bio u grad gdje ona vojna policija me skoro svaki put ganjala zbog toga što sam nosio bijele čarape ispod uniforme , titovku ispod opasača i smotane rukave na košulji . baš su bili čudni ti policajci . ali kasnije kad sam kupio civilku tad je bilo sasvim druga priča . mogao sam otič na ona mijesta gdje je bilo zabranjeno za vojsku . otič po kafičima na knez mihajlo gdje je dolazio čorba i bajaga i lepa brana i neki glumci iz boljeg života . nas dva tri tamo u čošku bili smo ko neki jadnici ali ksd su skužili da smo vojnici dolazila i neka tura i za nas .koliko lijepih pičoka po beograd . bila je neka ana samnom u kuhinji koja je živijela na banovom brdu mlada mama ali rastavljena e da tamo sam uživao ko lord . jednu sedmicu na ručak a drugu na večeru zavisilo je kako je ona radila . lijepa visoka duge crne kose kad me znala dočekat u nekoj bijeloj spavačici izgledala je kao neki anđeo . eto ima još toga ali sad moram otvorit kafić , ustvari več kasnim . pozz !
|
|
 | |
sine-valter Gušter

BUJE ISTRA
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD 15.01.13 6:07 | |
| kako da stavim koju sliku , baš mi ne ide !? |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: VMA BEOGRAD  | |