| Strumica - Kasarna 11 Oktomvri | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
KODRIČ Gušter

Broj komentara : 63 REPUTACIJA : 4 Član od : 2013-12-06 Dob : 52
Makole-Slovenija
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 14.07.14 9:45 | |
| - @Gringo (citat):
- Pa i Strumica se izgradila jako lijepo......kaj bi ti htio!!!
I danas se skoro ne prepoznaje!!!
Pozdrav Gringo Točno, i Strumica se od naših vremena puno promenila. Kad sam bio prije par godina dole, skoro sam se izgubio, nije više tako ljepa ko u godinama 1984/1985, ali sad je sva u novom odjelu, skoro sva, još ima nekih starih stvari, barem tad se još vido onaj naš stari kino, mislim, da je bio Balkan i još neke stvari inače je sve novo. Gringo točno, u naše vreme je bio frizer gore pozadi uz put prema Popčevu, izza vezista ili graničara, gore su bila i neka skladišča, tamo sam prespavao prvo i drugo noč u Strumici a kupatilo i vešaraj je bilo dolje iza kuhinje kod magacina. Dole kod magacina smo uvjek popodne , kad je bila ona vručina imali popodansko nastavo, tamo je bilo nešto šumice i hladovine. ne znam jel se sjetiš, kad smo morali prekopati cjeli onaj dio terena iza naše zgrade i od komande prema stadionu. Ne sječam se više dobro ali znam , da je bilo neko ocenjivanje kasarne ili smo dobili novog komandanta šta znam, znam samo, da smo morali kopat popodne i suboto i nedeljo, a onda nije bilo nikoga a mi to sve ljepo izgladili i uredili. Pozdrav u Krapinske Toplice iz Slovenije |
|
 | |
KODRIČ Gušter

Broj komentara : 63 REPUTACIJA : 4 Član od : 2013-12-06 Dob : 52
Makole-Slovenija
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 14.07.14 9:51 | |
| - @STRUMIKS (citat):
- Tacno, solarne celije jos postoje, slikao sam ih....
Star tuseraj je bio daleko, ispod glavni put koji je vodio prema groblje.... i danas psotoji ta zgrada u vrlo losem stanju....
Rodoljub, to sto se radi i gradi u Skoplju meni se puno svidja, mozda je skupo, ali vredi i je lepo 
Prijatelji, al ljepše od Strumice u onim 1984/1985 godinama nema, barem za mene. Bio sam prije par godinama u Strumici a ona se puno promenila, skoro sam se izgubio. Strumiks, pitaj starog ako se možda sjeti kamo je pošao Žare Spasovič i tko je još bio kao oficir u onim mojim godinama u Izviđačima, malo sam več zaboravio. Pozdrav u moju Strumico iz Slovenije i nek vam je ljepo. |
|
 | |
Gringo Kapetan

Broj komentara : 3758 REPUTACIJA : 80 Član od : 2011-09-29
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 14.07.14 16:36 | |
| - @KODRIČ (citat):
- @Gringo (citat):
- Pa i Strumica se izgradila jako lijepo......kaj bi ti htio!!!
I danas se skoro ne prepoznaje!!!
Pozdrav Gringo
Točno, i Strumica se od naših vremena puno promenila. Kad sam bio prije par godina dole, skoro sam se izgubio, nije više tako ljepa ko u godinama 1984/1985, ali sad je sva u novom odjelu, skoro sva, još ima nekih starih stvari, barem tad se još vido onaj naš stari kino, mislim, da je bio Balkan i još neke stvari inače je sve novo. Gringo točno, u naše vreme je bio frizer gore pozadi uz put prema Popčevu, izza vezista ili graničara, gore su bila i neka skladišča, tamo sam prespavao prvo i drugo noč u Strumici a kupatilo i vešaraj je bilo dolje iza kuhinje kod magacina. Dole kod magacina smo uvjek popodne , kad je bila ona vručina imali popodansko nastavo, tamo je bilo nešto šumice i hladovine. ne znam jel se sjetiš, kad smo morali prekopati cjeli onaj dio terena iza naše zgrade i od komande prema stadionu. Ne sječam se više dobro ali znam , da je bilo neko ocenjivanje kasarne ili smo dobili novog komandanta šta znam, znam samo, da smo morali kopat popodne i suboto i nedeljo, a onda nije bilo nikoga a mi to sve ljepo izgladili i uredili. Pozdrav u Krapinske Toplice iz Slovenije
Pozdrav i tebi Nadam se da će se Strumiks javiti gore su još bile radionice majstorske gdje su radili civilna lica bili su i puškari i još ponešto, ne znam točno! Ako se je što kopalo u kasarni ja se ne sječam jer sam slabo hodao okolo uglavnom sam išao u grad i bio u komandi, ponekad sam ćak dolje i spavao nije mi se dalo iči do spavaone!! Znam jedino da je vojska išla brati grožđe, i da su mi donjeli najbolje i najslađe grožđe u kasarnu doista tako slatko nikada nisam jeo, a grozdovi su bili ogromni.....ne zaboravite da sam ja Zagorac i da kod nas ipak su grožđa kiselija!! _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Valter 71 Gušter

Broj komentara : 38 REPUTACIJA : 2 Član od : 2013-07-12 Dob : 46
Ljubljana
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 14.07.14 20:15 | |
| Drugari Moji!!!! Nešto smo zaboravili-kde su oni paunovi koji su nam krasili kasarnu? Ima nekog,koji se seča tih lepih životinja? |
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 15.07.14 6:15 | |
| A nismo, pa oni su svakodnevnu tu u dvorištu komande znali se glasati onako svojski, i šepurili su se okolo kako im se kada htjelo išli su po cijelom krugu!! javljali se stalno!!! Gdje su sad ......a tko zna!!! _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 30.07.14 22:00 | |
| _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 30.07.14 22:03 | |
| _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 30.07.14 22:04 | |
|
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 30.07.14 22:11 | |
|  Moglo bi i pod rubliku nekad i sad!!! _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Valter 71 Gušter

Ljubljana
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 15:21 | |
| Dali se neko seća,dali je imao domJNA bazen-nisam baš 100%.Gringo možda ti nešto znaš???? |
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 19:57 | |
| Ne, bazen je bio drugdje!!! _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 20:08 | |
| Eto kako je nekad izgledao!!  _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 20:12 | |
| Ali sada više ne radi!!!  _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 20:13 | |
|
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 20:13 | |
|
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 20:15 | |
| Sječaš li se autobusne stanice!!!  _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Valter 71 Gušter

Ljubljana
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 20:19 | |
| Hvala za slike Gringo,samo nešto mi reci,na kojoj strani grada je bio bazen i odakle ti ove slike,tu su stare i nove ??? Šteta samo,što ovi objekti propadaju! |
|
 | |
Valter 71 Gušter

Ljubljana
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 20:23 | |
| Sečam se avtobusne stanice,dali je tamo bila fabrika Dentina-predelava povrča?????? |
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Značka PV Broj komentara : 21582 REPUTACIJA : 568 Član od : 2012-10-30 Dob : 49
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 21:13 | |
| |
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 21:14 | |
| |
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 21:30 | |
| - @Valter 71 (citat):
- Sečam se avtobusne stanice,dali je tamo bila fabrika Dentina-predelava povrča??????
Da bila je malo iza.... Slika ja imam puno no polako prijatelju samo o kasarni da ne spamamo previše!!! _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 21:36 | |
| - @Gringo (citat):
- Da bila je malo iza....
Slika ja imam puno no polako prijatelju samo o kasarni da ne spamamo previše!!!
Ok, možda je šetao netko baš tim ulicama na izlazu pa se sjeti neke zgode.  |
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 31.07.14 22:18 | |
| Ove zgrade bi se morao sječati!!!!  _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
Gringo Kapetan

| Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 01.08.14 20:05 | |
|
|
 | |
STRUMIKS Gušter

Broj komentara : 42 REPUTACIJA : 10 Član od : 2013-12-15
Strumica
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri 03.08.14 19:45 | |
| - @Gringo (citat):
- Ne, bazen je bio drugdje!!!
Vojni bazen je odma iza Dom Armije. Ne radi. I ovaj bazen na slikama u parku ne radi. Sada ima dva druga bazena na druge lokacije u gradu....  |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: Strumica - Kasarna 11 Oktomvri  | |
| |
|
 | |
| Strumica - Kasarna 11 Oktomvri | |
|