| MUNDIAL 2014 - BRAZIL | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
vladimir Poručnik

Medalja za VZ
Značka PV Broj komentara : 2081 REPUTACIJA : 106 Član od : 2011-01-25
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 0:10 | |
| ako se po jutru dan poznaje bice ovo najgore svetsko prvenstvo. jednostavno favoriti moraju proci dalje. |
|
 | |
pukovnik Poručnik

orden za VZ
značka PV Broj komentara : 2159 REPUTACIJA : 119 Član od : 2012-02-29
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 0:46 | |
| Za danas i previše. Dva nepriznata regularna gola (Meksiko - Kamerun), jućer sraz Olića i golmana prekršaj, danas isti takav sraz nizozemca sa Kastiljasom gol. Pa tko tu blesav. Golman u petercu je neprikosnoven i ne smiješ ga ni regularno napadati a kamoli ga spriječavati da dođe do lopte. Te i takve pogreške samo otvaraju prostor za manipuliranje. Pa zar nisi vidio lice Platinija kod petog gola Nizozemske. Imao je facu pred plakanje jer očito rezultat nije išao u smijeru kako su si oni zamislili. _________________ Semper Fidelis
|
|
 | |
flexi Vodnik I klase

Broj komentara : 535 REPUTACIJA : 20 Član od : 2013-02-05
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 1:06 | |
| Što se tiče sudjenja u prvoj utakmici pa sta ste ocekivali Brazil je domaćin i to tako ide , ali i Hrvatska je igrala malo kukavički dobili poklon gol i stali pa Brazilci napravili samo 5 faula u toku utakmice , i kod golova mislim da golman Hrvatske mogao bolje reagovati nisu to bili neki jaki šutevi jeste da su bili uz stativu ali moglo se odbraniti . Što se tiče utakmice Španija -Holandija zaslužena pobeda Holandjana bez obzira na sudijske greške Španija oćajna i dobro su i prošli sa 5 komada .
Sećam se utakmice iz 1982 Španija domaćin protiv Jugoslavije , skandalozno sudjenje penal sviran van kaznenog prostora pa promasen pa ponovljen da bi dali gol , strašno ali tako je to |
|
 | |
bojnik Poručnik

Znacka PV Broj komentara : 2814 REPUTACIJA : 233 Član od : 2012-11-13 Dob : 53
Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 6:19 | |
| _________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
|
|
 | |
Stanko1 Stariji Vodnik

Jubilarna Medalja 7 g.
Značka PV Broj komentara : 694 REPUTACIJA : 72 Član od : 2013-02-24 Dob : 68
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 6:28 | |
| - @SveJug (citat):
- Nego voleo bi čuti vaše prognoze ko će postati svetski prvak ili pak koji su vam favoriti.
Još je rano za prognoze. Treba odgledati čitavo prvo kolo. Noćas igraju Engleska i Italija, živo me zanima kako će to izgledati i kako će završiti (nekako mi miriše na 0:0, ali ćemo vidjeti). |
|
 | |
Max Blitz KONTRA ADMIRAL

Orden za VZ
Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Značka PV Broj komentara : 21595 REPUTACIJA : 568 Član od : 2012-10-30 Dob : 49
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 6:30 | |
| Ovo vam je bolje od nogometa,... provjereno... |
|
 | |
semsudin Podporučnik

Medalja za VZ
Značka PV Broj komentara : 1356 REPUTACIJA : 83 Član od : 2013-03-11 Dob : 50
GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 7:46 | |
| Prije par mjeseci tipovo sam na Španiju kao na jednog od favorita na ovom SP gledajući kako su se prošetali kroz kvalifikacije i kakvu su igru prikazivali no juče to nije bila ni sjena od one Španije koja je mljela svoje protivnike a igrači su bili isti.Da li loš dan ili je to silazna putanja te generacije koja je svoj vrhunac doživjela 2010 i 2012 kada su uzimali trofeje vidjet ćemo. |
|
 | |
Gringo Kapetan

Broj komentara : 3758 REPUTACIJA : 80 Član od : 2011-09-29
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 10:46 | |
| Nogomet je ipak samo sport, tko lošije započne možda na kraju ipak pobijedi.... _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
vladimir Poručnik

Medalja za VZ
Značka PV Broj komentara : 2081 REPUTACIJA : 106 Član od : 2011-01-25
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 11:03 | |
| fudbal je ipak vise od igre. |
|
 | |
bojnik Poručnik

| Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 15:36 | |
| Po ovome što sam do sada vidio u režiji FIFE i sudaca, nije mi dobro sjelo, no danas igraju Engleska i Italija, budemo vidjeli što će biti, sve je moguće, lopta je okrugla. _________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
|
|
 | |
Vojnik Graničar Kapetan I klase

Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Značka PV Broj komentara : 4111 REPUTACIJA : 182 Član od : 2011-09-05 Dob : 48
Split
 | Naslov komentara: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 20:31 | |
| - @flexi (citat):
- Što se tiče sudjenja u prvoj utakmici pa sta ste ocekivali Brazil je domaćin i to tako ide , ali i Hrvatska je igrala malo kukavički dobili poklon gol i stali pa Brazilci napravili samo 5 faula u toku utakmice , i kod golova mislim da golman Hrvatske mogao bolje reagovati nisu to bili neki jaki šutevi jeste da su bili uz stativu ali moglo se odbraniti . Što se tiče utakmice Španija -Holandija zaslužena pobeda Holandjana bez obzira na sudijske greške Španija oćajna i dobro su i prošli sa 5 komada .
Sećam se utakmice iz 1982 Španija domaćin protiv Jugoslavije , skandalozno sudjenje penal sviran van kaznenog prostora pa promasen pa ponovljen da bi dali gol , strašno ali tako je to
Ovaj Japanski sudija Yuichi Nishimura je baš prasac. Kako nije računao da je Brazil dao 4 gola a ne 3. Sramota, he he he he he... |
|
 | |

Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Split
 | Naslov komentara: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 14.06.14 20:36 | |
| - @flexi (citat):
- Što se tiče sudjenja u prvoj utakmici pa sta ste ocekivali Brazil je domaćin i to tako ide , ali i Hrvatska je igrala malo kukavički dobili poklon gol i stali pa Brazilci napravili samo 5 faula u toku utakmice , i kod golova mislim da golman Hrvatske mogao bolje reagovati nisu to bili neki jaki šutevi jeste da su bili uz stativu ali moglo se odbraniti . Što se tiče utakmice Španija -Holandija zaslužena pobeda Holandjana bez obzira na sudijske greške Španija oćajna i dobro su i prošli sa 5 komada .
Sećam se utakmice iz 1982 Španija domaćin protiv Jugoslavije , skandalozno sudjenje penal sviran van kaznenog prostora pa promasen pa ponovljen da bi dali gol , strašno ali tako je to
Flexi. Oni su tu došli samo pokazati nove dresove i malo prošetati travnjakom. A vidiš što im i ovaj močni čovjek poručuje: "Hrvati žao mi je, za vas ovdje više nema mjesta".  |
|
 | |
Stanko1 Stariji Vodnik

Jubilarna Medalja 7 g.
Značka PV Broj komentara : 694 REPUTACIJA : 72 Član od : 2013-02-24 Dob : 68
Zagreb
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 15.06.14 6:16 | |
| - @semsudin (citat):
- Prije par mjeseci tipovo sam na Španiju kao na jednog od favorita na ovom SP gledajući kako su se prošetali kroz kvalifikacije i kakvu su igru prikazivali no juče to nije bila ni sjena od one Španije koja je mljela svoje protivnike a igrači su bili isti.Da li loš dan ili je to silazna putanja te generacije koja je svoj vrhunac doživjela 2010 i 2012 kada su uzimali trofeje vidjet ćemo.
Španjolcima se događa isto što i Talijanima 2010. - četiri godine prije toga bili su svjetski prvaci, a u Južnoj Africi su neslavno ispali od nekakvih Muhe i Kučke (mislim na poraz od Slovačke). Jednostavno su se ispuhali i izgubili motivaciju. Volio bih da se varam i da će se Španjolci vratiti u konkurenciju za svjetskog prvaka. Po meni su bolji od Brazila. Nego, treba baciti oko na Italiju. Noćas su pokazali da ih nikada ne treba otpisivati i da su jedan od favorita iz sjene. Prandelli je izvrsno posložio momčad s nekoliko iskusnih veterana i osvajača SP 2006. (Buffon, Barzagli, Pirlo, De Rossi) i mlađim igračima gladnim trofeja. A Salvatore Sirigu je vrlo uspješno zamijenio Buffona. Pouzdan vratar puno znači za stabilnost momčadi, a Talijani su ih uvijek imali na izbor. |
|
 | |
semsudin Podporučnik

Medalja za VZ
GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 15.06.14 9:40 | |
| Favorizovani Urugvaj je juče poražen od Kostarike i sad će protiv Italije i Engleske gristi da ih pobijedi što će biti draž gledanja utakmica u toj grupi jer sad i Kostarika ima neki šansi za prolaz u drugi krug. |
|
 | |
bojnik Poručnik

| |
 | |

Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Split
 | Naslov komentara: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 15.06.14 22:35 | |
| - @bojnik (citat):
- A što da ti čovijek veli

Zato navijači BiH neće ništa prepustiti slučaju.! Organizacija je na najvišem nivou.!  |
|
 | |
semsudin Podporučnik

Medalja za VZ
GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 15.06.14 22:46 | |
| Reprezentacija BiH igra večeras protiv favorita Argentine svoj prvi meč na SP i mislim ako uspiju zaustaviti Mesija da mogu dobiti Argentinu.Argentina je pod pritiskom da mora dobiti utakmicu dok Sušićevi izabranici to ne nose na sebi i to je prilika za njih.Naravno ja sam optimista ali i neriješen rezultat bi bio ravan pobjedi.Sretno momci. |
|
 | |
flexi Vodnik I klase

Broj komentara : 535 REPUTACIJA : 20 Član od : 2013-02-05
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 16.06.14 2:19 | |
| @ vojnik graničar
ja ipak mislim da reprezentacija Hrvatske moze proći u drugi krug , nemoj da ste pesimisti ti i bojnik e sad lopta je okrugla pa i Bosna bez obzira na poraz veceras od Argentine , videćemo a da se Srbija plasirala mogao bih biti siguran do četvtfinala da ide,zajebo nas Tole i Mihajlović |
|
 | |
BEOGRAD Podporučnik

Značka PV
Pravna Služba Broj komentara : 1697 REPUTACIJA : 57 Član od : 2013-03-15
Scottsdale
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 16.06.14 2:56 | |
| - @semsudin (citat):
- Reprezentacija BiH igra večeras protiv favorita Argentine svoj prvi meč na SP i mislim ako uspiju zaustaviti Mesija da mogu dobiti Argentinu.Argentina je pod pritiskom da mora dobiti utakmicu dok Sušićevi izabranici to ne nose na sebi i to je prilika za njih.Naravno ja sam optimista ali i neriješen rezultat bi bio ravan pobjedi.Sretno momci.
Jedna od utakmica kada covek lako moze da kaze da u sportu ima i srece. Bosna jeste izgubila, ali nije bila inferiorna protiv Argentine, koja je jedan od vodecih favorita. Sta vise, Bosna je imala vise suteva na gol od Argentine i sa ovakvom igrom prolaz u drugi krug ne bi trebalo da bude problem. |
|
 | |
dinosaurus Kapetan I klase

Broj komentara : 4229 REPUTACIJA : 297 Član od : 2013-10-10
Beograd
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 16.06.14 3:15 | |
| - @flexi (citat):
- a da se Srbija plasirala mogao bih biti siguran do četvtfinala da ide,zajebo nas Tole i Mihajlović
flexi druže,naši fudbaleri kada krenu na neko prvenstvo,obično se obrate pilotu rečima...majstore čekaj nas tu,brzo se vraćamo.. |
|
 | |
bojnik Poručnik

| Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 16.06.14 7:09 | |
| - @flexi (citat):
- @ vojnik graničar
ja ipak mislim da reprezentacija Hrvatske moze proći u drugi krug , nemoj da ste pesimisti ti i bojnik e sad lopta je okrugla pa i Bosna bez obzira na poraz veceras od Argentine , videćemo a da se Srbija plasirala mogao bih biti siguran do četvtfinala da ide,zajebo nas Tole i Mihajlović
nisam pesimist, nego je teško igrati protiv suparničkog tima, publike, suca, FIFE, pirana, crvenoguzih majmuna i sl.  |
|
 | |

Orden za VZ
Medalja za VZ
Prva Petol(j)etka
Split
 | Naslov komentara: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 16.06.14 13:47 | |
| - @flexi (citat):
- @ vojnik graničar
ja ipak mislim da reprezentacija Hrvatske moze proći u drugi krug , nemoj da ste pesimisti ti i bojnik e sad lopta je okrugla pa i Bosna bez obzira na poraz veceras od Argentine , videćemo a da se Srbija plasirala mogao bih biti siguran do četvtfinala da ide,zajebo nas Tole i Mihajlović
Flexi. Mi Balkanci se izgubimo na ovim velikim natjecanjima. Jednostavno kad vide gdje su dogurali i s kime igraju uhvati ih panika i gotovo od igre uvijek ispadnu i nikada ne doguraju do vrha . Čitao sam po interneti za reprezantaciji BiH hvale se na sve strane kako su porazili mnoge "velike" reprezentacije svijeta. A evo na prvom meču su izgubili koooo i moji ha ha ha ha.... |
|
 | |
BEOGRAD Podporučnik

Značka PV
Pravna Služba Broj komentara : 1697 REPUTACIJA : 57 Član od : 2013-03-15
Scottsdale
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 16.06.14 15:18 | |
| Ovo je tek prva utakmica. Na proslom prvenstvu Spanija je izgubila prvu utakmicu i opet postala sampion. Nema vise na prvenstvima totalnih autsajdera kao nekada. Svaka ekipa moze da iznenadi i najveceg favorita.
BEOGRAD: komentar modifikovan dana: 16.06.14 15:33; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Gringo Kapetan

Broj komentara : 3758 REPUTACIJA : 80 Član od : 2011-09-29
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 16.06.14 15:25 | |
| - @bojnik (citat):
- @flexi (citat):
- @ vojnik graničar
ja ipak mislim da reprezentacija Hrvatske moze proći u drugi krug , nemoj da ste pesimisti ti i bojnik e sad lopta je okrugla pa i Bosna bez obzira na poraz veceras od Argentine , videćemo a da se Srbija plasirala mogao bih biti siguran do četvtfinala da ide,zajebo nas Tole i Mihajlović nisam pesimist, nego je teško igrati protiv suparničkog tima, publike, suca, FIFE, pirana, crvenoguzih majmuna i sl. 
A mi smo već bili u sličnim situacijama.....pa smo se izvukli!!!! _________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
|
|
 | |
semsudin Podporučnik

Medalja za VZ
GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL 16.06.14 17:18 | |
| BiH je pružila jak otpor favorizovanoj ekipi Argentine i malo je falilo da izvuku povoljniji rezultat.Po mom mišljenju Sušić je trebao uz Džeku imati još jednog igrača u vrhu napada jer i argentinska obrana je imala dosta propusta.No šta je tu je imaju još dvije utakmice i treba ići ofanzivno sa dva napadača kao što su i igrali u kvalifikacijama gdje su i bili efikasni u davanju golova. |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: MUNDIAL 2014 - BRAZIL  | |
| |
|
 | |
| MUNDIAL 2014 - BRAZIL | |
|