Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez
"Sad kad razmišljam o JNA, mislim da najveći benefit te službe nije ležao u tome da se mladost obuči za oružani sukob, već u ovome čemu danas forum služi – da se ljudi iz raznih krajeva, koji dolaze iz drugačijih kultura, upoznaju, druže, uče jedni od drugih, da se sprijatelje i na taj način prihvate različitost". član: Zoran108
Orden za VZ Orden za VZ Medalja za VZ Prva Petol(j)etka Značka PV Broj komentara : 21571 REPUTACIJA : 568 Član od : 2012-10-30 Dob : 49 Zagreb
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 26.04.17 17:55
Split...
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Orden za VZ Orden za VZ Medalja za VZ Prva Petol(j)etka Značka PV Broj komentara : 21571 REPUTACIJA : 568 Član od : 2012-10-30 Dob : 49 Zagreb
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 02.05.17 14:35
Štruklijada je manifestacija Krapinsko-zagorske županije, koja se održava već devetu godinu zaredom s ciljem promocije i zaštite tradicionalnog zagorskog jela – zagorskih štrukli.
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 04.06.17 0:05
PORUCNIK GENERAL POTPUKOVNIK
Orden za VZ Medalja za VZ Znacka PV Broj komentara : 6312 REPUTACIJA : 83 Član od : 2014-08-01 Dob : 55 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 04.06.17 4:42
Treća sačijada u Stražilovu.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
pera84 GENERAL POTPUKOVNIK Načelnik OPOD-a
Jubilarna Medalja 7 g. Prva Petol(j)etka Broj komentara : 3787 REPUTACIJA : 644 Član od : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 05.06.17 2:09
Pomenuto je kompletno porodicno stablo, kum sto me "ispustio na glavu na krstenju", voz koji me je dovuk'o.... nasli su se u tom govoru i predstavnici zivotinjskog carstva (uglavnom kopitari i papkari)
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 05.06.17 3:04
Pomenuto je kompletno porodicno stablo, kum sto me "ispustio na glavu na krstenju", voz koji me je dovuk'o.... nasli su se u tom govoru i predstavnici zivotinjskog carstva (uglavnom kopitari i papkari)...
Juha je super, a nije loše ovo ni 'grickat' kasnije, ali nije onako za najest se.... No, ja sam za.
milutins Kapetan
Jubilarna Medalja 7 g. Znacka PV Broj komentara : 3426 REPUTACIJA : 90 Član od : 2009-08-19 Dob : 56
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 05.06.17 3:46
Bravo Pero.Kokosija supa mi je favoritna.Ja sam danas rostiljao,mali party za Trojice-seoska Slava,molitva u MZ.Samo sam od mesa pojeo komad slanine sa rostilja,sladio sam se tikvicama,patlidzanu,paprikama I sampinjonima sa rostilja. Naravno da sam mazno oko po litra brlje uz sve to.
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
PORUCNIK GENERAL POTPUKOVNIK
Orden za VZ Medalja za VZ Znacka PV Broj komentara : 6312 REPUTACIJA : 83 Član od : 2014-08-01 Dob : 55 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 05.06.17 14:26
Pomenuto je kompletno porodicno stablo, kum sto me "ispustio na glavu na krstenju", voz koji me je dovuk'o.... nasli su se u tom govoru i predstavnici zivotinjskog carstva (uglavnom kopitari i papkari)...
Juha je super, a nije loše ovo ni 'grickat' kasnije, ali nije onako za najest se.... No, ja sam za.
I ja sam jednom pravio supu od nogu, ali bez stopala. Nije bila loša.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme)